Jeg er Psykoterapeut MPF (Medlem af Dansk Psykoterapeutforening) og jeg arbejder til dagligt både med par, med familierelationer i krise og med individuelle klienter.

Siden 2008 har jeg haft selvstændig Psykoterapeutisk klinik i hjertet af København. I 2022 flyttede jeg klinikken til Nærum, hvor jeg nu holder til.

Jeg tror på og arbejder efter disse grundteser:

 • Det er meningen med livet, at vi mennesker skal være lykkelige og udvikle os, så længe vi lever  –  Jeg har selv fokus på min egen udvikling både som menneske og som terapeut, og jeg ved, at jeg bliver glad af at være på vej i livet, ikke bare som passager, men som aktiv medspiller. Det tror jeg gælder for alle mennesker, også for dig.
 • Vi får ikke lykken forærende. Vi må selv skabe den og kæmpe for den, også når livet går os imod. Der er ikke andre, end dig til det i dit liv
 • Vi kan dele livet og lykken med hinanden, men vi kan ikke skabe det for hinanden, ikke engang i et parforhold. Vi kan højest støtte os til og lade os inspirere af hinanden og beslutte os for at føre vores bedste for hinanden
 • At leve lykkeligt kræver, at vi kan mærke, hvad der er rigtigt for os selv og at vi tør tage ansvaret for at skabe det, både i livet, i jobbet og i vores relationer til andre mennesker.
 • Ægte forandring skal komme indefra og forandring kan bedst ske, hvis du kender dig selv godt.

Min erhvervsmæssige baggrund

Før jeg blev Psykoterapeut har jeg gennem 18 år arbejdet med HR-området (Personaleudvikling) i internationale virksomheder, hvor fokus har været  fastholdelse og udvikling af medarbejdere, organisationsudvikling, supervision, coaching, konflikthåndtering, lederudvikling, undervisning m.m.

Senere har jeg også fungeret som Supervisor for medarbejdere i kontaktkrævende erhverv hos AS3 /A2B. Jeg laver stadig ved sjældne lejligheder supervision i virksomheder i form af konflikt mægling og individuel coaching eller supervision af medarbejdere i pressede situationer.

Uddannelse 

Psykoterapi-uddannelse

 • 2024 IFS Level 1 i København med Mariel Pastor (Marts til Juni 2024)
 • 2023 Supervisionsgruppe  IFS ( Internal Family System)
 • 2022 Introduktion til IFS terapi samt Træningsgruppe i IFS terapi
 • 2016-2023 Løbende superviseret og vedligeholdt uddannelse i EFT-parterapi og individuel terapi
 • 2020  Kursus i Tilknytningsteori i praksis hos EFT-instituttet København
 • 2019-2020  EFT lab. Workshop baseret kursus i Emotionsfokuseret terapi for par
 • 2015 og 2016 Efteruddannet i EFT Parterapi hos Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi v. Jette Simon
 • 2011  Efteruddannet Eksistentiel Psykoterapeut (1 årig overbygning)
 • 2010 Uddannet Transition Coach,(EMCC godkendt uddannelse).
 • 2008  Eksamineret Oplevelsesorienteret Psykoterapeut (4 årig kvalitetsvurderet uddannelse) fra Psykoterapeutisk Institut i København.
 • 2005 -2020 Deltaget i terapeutiske træningsgrupper hhv. gestaltterapi, kropsterapi, bio eksistentiel terapi, parterapi, EFT-terapi.
 • Proceskonsulent uddannelse – facilitering af udviklingsprocesser.
 • Workshops med Ernesto Spinelli om “Existential Life Competencies” og “Eksistentiel terapi i praksis” 2010 og 2011.
 • Kursus i mediation (konfliktmægling), og kurser om særligt sensitive mennesker, introverthed/extroverthed, karriereudvikling og meget mere.
 • Deltager løbende i supervision både individuelt og i gruppe

Anden uddannelse 

 • Oprindeligt Uddannet Civiløkonom fra Handelshøjskolen i København.
 • Certificeret Job Transition Management Rådgiver.
 • Human Factor Lederuddannelse gennem Center for selvorganisering.

Min personlige historie

Vil du vide mere om din terapeut og min mere personlige baggrund, så er du velkommen til et kig indenfor i beskrivelsen af Min personlige historie.