Parterapeut i København

Parterapi er hjælp til at blive sammen i et godt og stærkt parforhold

Allerede når I beslutter at opsøge en Parterapeut, for at starte i Parterapi, begynder jeres forhold så småt at forandres.

I Parterapi får I hjælp til at tage de næste skridt sammen. I får hjælp til at forstå hinanden og jeres parforholds dynamik på en ny måde.

I får hjælp til at vende de vanskelige mønstre, I måske er kørt fast i og skabe gode, trygge rammer igen.

I får hjælp til at håndtere tillidsbrud, utroskab, kommunikations- eller nærheds-udfordringer, konflikter eller hvad jeres behov for en Parterapeut nu udspringer af.

I parterapi får I hjælp til at genskabe et forhold, hvor trygheden er stor, tilliden gensidig og kærligheden vokser dag for dag.

Parterapeut København

Signatur for Anne-Marie Jensen - Psykoterapeut MPF København
Aftal en tid i dag

Parterapi – Håndtering af kriser i Parforholdet

Som jeres Parterapeut hjælper jeg jer med at finde ind til de bagvedliggende årsager til jeres krise. Disse træder tydeligere frem, når vi arbejder fokuseret med dem gennem terapien.

I takt med at I bliver fortrolige med mekanismerne, der skaber jeres problemer, får I mulighed for igen at blive medskabere af et stærkt og godt parforhold.

Parterapi processen vil bidrage til at fremtidige kriser og konflikter i jeres forhold kan tages i opløbet. I bliver i stand til at tackle problemerne mere hensigtsmæssigt og I slipper for oplevelsen af at miste hinanden hver gang.

Trygheden vokser i takt med at I forstår, hvad der er benzinen til jeres nuværende konflikter.

Det skaber bedre opmærksomhed, mere nærvær og intimitet og større tryghed i forholdet. Det giver jer de allerbedste vilkår for kærligheden.

Lad os tage en snak om jeres behov

Parterapi i København - Kom i mål med kærligheden!

Se ledige tider og book jeres tid til Parterapi i København her.

Har I spørgsmål er I også velkomne til at ringe først på tlf 30 64 50 24.

Parterapeut København – hvad kan I få hjælp med i Parterapi?

Det kræver overskud og overblik at vende negative mønstre mellem jer til et positivt og styrkende fællesskab. Et overskud og et overblik, man sjældent selv har, når man er i krise. Derfor er det godt at søge hjælp hos en erfaren Parterapeut.

I Parterapi hos mig i København kan I få hjælp til både

Par der er gået i stå i forsøget på at rette op på et kuldsejlet eller udfordret parforhold udgør også en del af mit klientel.

Nogle har prøvet Parterapi tidligere og ønsker at prøve en ny tilgang eller en ny Parterapeut.

I er meget velkomne her.

Vælg Parterapeut med omhu !

Det er vigtigt, når I går i Parterapi, at I oplever en god kemi med Parterapeuten. Det er vigtigt, at I begge føler jer trygge og i gode hænder.

Tjek evt. Parterapeutens baggrund, uddannelse og erfaring, før I møder op og vær ikke bange for at stille spørgsmål undervejs.

I kan læse mere om min baggrund, uddannelse og erfaring her

Sig til hvis jeg skal hjælpe jer tilbage på ret kurs med jeres parforhold.

Læs mere om, hvordan jeg arbejder med jer i Parterapi. Metoden jeg anvender hedder (EFT – Emotionsfokuseret terapi for par)

Parterapeut København – Info om jeres Parterapeut

Jeg har en 4 årig uddannelse i Oplevelsesorienteret Psykoterapi fra Psykoterapeutisk Institut, samt en 1 årig overbygning i Eksistentiel terapi fra samme skole. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, der kun optager medlemmer fra anerkendte Psykoterapeutiske uddannelser.

Parterapeutisk er jeg efteruddannet i EFT Parterapi hos Psykolog Jette Simon og DKCEFT (Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi).

Jeg arbejder til dagligt med Parterapi i København. Her ser jeg mange forskellige par og mange typer problemer.

I er hjerteligt velkomne hos mig, uanset hvad jeres grund til at ønske terapi udspringer af.

Bestil tid til Parterapi i København her

Kontakt Parterapeuten

Udtalelser om Parterapi fra klienter

Anne-Marie er meget kompetent og formår at favne os begge to, samtidig. Det er et meget trygt sted at være. Hun hjælper os til at finde ind til kernen af det som bliver svært, på en kærlig og respektfuld måde. Vi er et andet sted i vores parforhold i dag, og har fortsat månedlige sessioner, som er et dejligt fælles rum og som fortsat udvikler sig. Vores varmeste anbefalinger til Anne-Marie.

Inger & Kim

Med Anne-Maries hjælp har vi fået vendt op og ned på vores antagelser om hinanden. Det har givet os begge en langt større forståelse og vækket vores følelser for hinanden igen. Hvis I er i tvivl om jeres kærlighed, så vil vi anbefale, at I lige giver det en chance til her!

Morten og Johanne (34 år)

Klippekort til Parterapi i København

Med et klippekort betaler I på forhånd

for et antal sessioner og får rabat på prisen.

Blog om Parforholdet – Kom mere i dybden med dit parforhold og læs mere om Parterapi her.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er parterapi?

  • Parterapi er hjælp til parforhold i krise. Den dag I beslutter jer for at gå i parterapi er I allerede godt på vej til at få det bedre med hinanden. 
  • Parterapi er en støttet og vejledt proces sammen med en uddannet Parterapeut, der sikrer at I hører hinanden bedre og lærer at forstå det, I ikke får sagt til hinanden med ord, når I er derhjemme. Gennem en nærværende og undersøgende proces hjælper parterapi jer til at komme over konflikterne. I lærer en bedre måde at kommunikere fra et sårbart sted frem for fra et reaktivt sted.

Kan vi få hjælp til at håndtere det, når vi har kriser i forholdet?

  • Det er særligt når Parforholdet er i krise på den ene eller den anden måde, at Parterapi er en god hjælp. Når vi er midt i krisen er vi ofte i kamp-modus og i den tilstand er det svært at bevare overblikket. Det hjælper Parterapeuten jer med.
  • Parterapeuten hjælper jer også med at finde ind til de bagvedliggende årsager til jeres krise. Disse træder tydeligere frem, når vi arbejder med dem i Parterapi. I takt med at I bliver fortrolige med mekanismerne, der skaber jeres problemer, får I også muligheden for igen at blive medskabere af et godt og trygt parforhold.

Hvor længe skal vi gå i Parterapi?

  • Parterapi tager som regel tid, hvis det skal have en varig forandrende effekt. Nogen gange er  5 gange nok, andre gange er der brug for et længere forløb på 10-15 gange. Det afhænger både af intensiteten og dybden af problemerne og af jeres villighed til forandring. Hvis Parterapi skal have god virkning, kræves både tålmodighed og åbenhed og modet til at vise hinanden medfølelse såvel som sårbarhed. Også det får I hjælp til af Parterapeuten.

Er Parterapi ved utroskab en god ide?

  • Parterapi er meget virkningsfuldt ved utroskab. Her handler det om at genvinde troværdighed og tryghed og tilliden til hinanden, men også om at forstå, hvordan utroskab kunne ske for jer og om at blive klogere på de reaktionsmønstre, som har skabt behovet eller pladsen til utroskab i jeres forhold. I kan læse mere om parterapi ved utroskab her

Kan vi gå i Parterapi, hvis vi skal skilles?

  • Parterapi er også nyttigt ved forestående skilsmisse (Skilsmisseterapi). Her får I hjælp til at tage ordentligt afsked med det liv, I har haft sammen. I får lejlighed til sammen at forstå baggrunden for ønsket om skilsmisse og at lave aftaler om fremtidig kontakt, og evt. håndteringen af kommunikation med jeres børn omkring skilsmissen.