Skilsmisseterapi – hjælp til at komme godt videre

Skilsmisseterapi er for jer,, der står overfor eller lige har gennemgået en skilsmisse.

Det er også for jer der har brug for afklaring og klare aftaler for fremtiden. Og for jer der er usikre på, om I skal skilles?

Skilsmisse er en vanskelig og ofte smertefuld proces og en vanskelig beslutning at træffe for de fleste. Det er ikke altid enkelt at klare hele den følelsesmæssige side af sagen alene. Det er her skilsmisseterapi kan være en hjælp.

Gennem samtalerne får I afklaring omkring den beslutning, I har truffet eller står overfor at træffe. I får hjælp til at indgå de aftaler, som I har brug for, for at kunne komme godt videre. En skilsmisse der frigør jer begge.

I får hjælp til at afvikle og forstå de destruktive mønstre fra ægteskabet, så I ikke slæber dem med jer i jeres nye liv. Med andre ord forståelse for, hvad der over tid førte jer til en skilsmisse. Det vi ikke erkender, gentager vi nemlig alt for let i det næste forhold også.

Aftal en tid i dag

Skilsmisseterapi – En lykkeligere skilsmisse

Det er desværre de færreste skilsmisser, der er 100% lykkelige. Ofte har den ene part ønsket skilsmissen mere, end den anden har. Så meget mere grund er der til at få afviklet forholdet anstændigt og ordentligt.

Det kan Skilsmisseterapi hjælpe jer med, når I går aktivt ind i en proces med at få taget ordentligt afsked med jeres samliv.

Det vil komme jer til gode, før I tager fat på den nye form for samarbejde, som det kræver at skille et hjem ad og måske fortsætte som skilsmisse-forældre til fælles børn.

Gennem skilsmisseterapi bliver I hjulpet til en bedre tackling af skilsmissen, så I kommer hurtigere på fode igen.

Skilsmisse og børn

Særligt når der er børn i forholdet, er det vigtigt at finde gode  og konstruktive samarbejdsformer og at få ryddet evt. bitterhed ad vejen. I fortsætter nemlig med at være  afhængige af hinandens gode vilje, og relationen mellem jer er stadig vigtig ikke mindst for jeres børn fremover. Tjek evt. også Børns vilkår, for gode råd om hvordan I bedst muligt bringer jeres børn gennem skilsmissen.

Gennem skilsmisseterapi, får I to voksne hjælp til at komme fra hinanden på en god måde og bliv enige om den fremtidige kommunikation.

Ring i dag på tlf. 30 64 50 24 eller send en besked her og book en tid.

Klippekort til skilsmisseterapi

Med et klippekort betaler I på forhånd

for et antal sessioner og får rabat på prisen.

Se priserne her

Måske er skilsmisse slet ikke løsningen?

Nogen gange havner mennesker på kanten af skilsmisse og tror det er den eneste udvej.

Ofte kan forholdet dog reddes ved hjælp af parterapi i stedet. Nogle gange opdager I at der måske er en anden vej, midt i et skilsmisseterapi forløb der handler om skilsmisse.

Jeg har flere gange hjulpet par, der troede at nu var det sidste udkald. Hjulpet dem med at genfinde kærligheden og med at bringe livet og gnisten tilbage i forholdet. Det er ikke nogen let vej, men det er skilsmisse heller ikke. Læs mere her: Når kærligheden forsvinder, så kan den genoplives !

Hvis det er aktuelt for jer med Parterapi, så læs mere på siden om Parterapi i København.

Er du alene i denne proces, fordi din partner ikke har brug for eller lyst til at gå i terapi med dig, så overvej om det er individuel terapi du har brug for. Det kan du læse mere om her: “Kan man gå alene i Parterapi”

Blog om Parforholdet – Kom mere i dybden med dit parforhold her.