Skilsmisseterapi

Psykoterapeut København ://Skilsmisseterapi
Skilsmisseterapi2017-12-15T10:04:14+02:00

Skilsmisseterapi

Står I overfor eller har I lige gennemgået en skilsmisse? Har I brug for afklaring og klare aftaler for fremtiden? Er I usikre på, om I skal skilles eller er I ikke rigtig enige? Så er Skilsmisseterapi noget for jer!

Skilsmisse er en vanskelig og ofte smertefuld proces og en vanskelig beslutning at træffe for de fleste. Det er ikke altid enkelt at klare hele den følelsesmæssige side af sagen alene. Det er her skilsmisseterapi kan være en hjælp.

Gennem samtalerne får I både afklaring omkring den beslutning, I har truffet eller står overfor og I får hjælp til at træffe de aftaler, som I har brug for, for at kunne komme godt videre. En skilsmisse der frigør jer begge.

I får hjælp til at afvikle og forstå de destruktive mønstre fra ægteskabet, så I ikke slæber dem med jer i jeres nye liv.

En lykkelig skilsmisse

Det er desværre de færreste skilsmisser der er 100% lykkelige. Ofte har den ene part ønsket skilsmissen mere, end den anden har. Så meget mere grund er der til at få afviklet forholdet anstændigt og ordentligt.

Det kan Skilsmisseterapi hjælpe jer med. Det kræver at I går aktivt ind i en proces med at få taget ordentligt afsked med jeres samliv.

Det vil komme jer til gode, før I tager fat på den nye form for samarbejde, som det kræver at skille et hjem ad og måske fortsætte som skilsmisse-forældre til fælles børn.

Gennem skilsmisseterapi bliver I hjulpet til en bedre tackling af skilsmissen, så I kommer hurtigere på fode igen.

Det får I også ud af skilsmisseterapi

Bliv hørt af din partner og hør selv hans/hendes bevæggrunde. Kom i kontakt med de dybe følelser I begge har, og med de ting, I skal have sagt til hinanden for at tage afsked med jeres fælles liv.

Få hjælp til at rydde op og tage vare på jer begge i skilsmissen. Sårede følelser, svigt, utroskab og det der længe har skullet siges imellem jer, får I mulighed for at lukke op for i et sikkert og trygt rum. Jeres oplevelser vil blive hørt, præsenteret for den anden, rummet, og talt igennem uden drama!

Det er vigtigt at få afladt den spændte stemning, der måske er mellem jer og give jer lejlighed til at lytte rigtigt og blive hørt af hinanden. Først når spændingerne er lettet og indestængte følelser har fået plads, kan der nemlig blive plads til at tænke nyt og se fremad.

Skilsmisse og børn

Særligt når der er børn i forholdet, er det vigtigt at finde gode  og konstruktive samarbejdsformer og at få ryddet evt. bitterhed ad vejen. I fortsætter nemlig med at være  afhængige af hinandens gode vilje, og relationen mellem jer er stadig vigtig ikke mindst for jeres børn fremover. Tjek evt. også Børns vilkår, for gode råd om hvordan I bedst muligt bringer jeres børn gennem skilsmissen.

Gennem skilsmisseterapi, får I to voksne hjælp til at komme fra hinanden på en god måde og bliv enige om den fremtidige kommunikation.

Ring i dag på tlf. 30 64 50 24 eller send en besked her og book en tid.

Skal I blive sammen, men er det svært at få det til at lykkes?

Nogen gange havner mennesker på kanten af skilsmisse og tror det er den eneste udvej. Ofte kan forholdet dog reddes ved hjælp af parterapi . Hvis det er aktuelt for jer, så læs mere på siden om Parterapi i København .

Du kan også gå alene i Parterapi og få hjælp til den del af forholdet, som du alene kan gøre noget ved, nemlig den del der handler om dig og dine mønstre.

Psykoterapeutisk Brevkasse

Har du brug for vejledning her og nu eller for at få et godt råd til et dilemma, du befinder dig i, så skriv til mig i brevkassen her. Det er helt gratis og anonymt.

Dansk Psykoterapeutforening

Bestil tid her
Ring tlf.30 64 50 24
Klippekort

Billede af klippekort til psykoterapi