Bestil tid til terapi – sådan gør du!

Du kan både bestille tid til Individuel terapi, Relationsterapi og Parterapi i København her. Ledige tider fremgår af oversigten på denne side.

Angiv i formularen det ledige tidspunkt fra oversigten, som du ønsker at booke. Beskriv kort hvad du søger hjælp til.

Du er også velkommen til at ringe eller SMS’e på tlf. 30 64 50 24.

Mulighed for online terapi

Vil du helst ikke møde op fysisk, så er Online terapi også en mulighed og kan bookes på samme måde – blot husk at nævne, at du ønsker terapien Online. Læs mere om Online Terapi her.

Kontakt formular

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Ønsket dato (fra oversigten over ledige tider)

  Evt Ønsket tidspunkt (fra oversigten over ledige tider)

  Emne

  Din besked

  Se ledige tider her

  Hvordan får du svar på bestilt tid?

  Du modtager bekræftelse af bestilt tid hurtigst muligt. Du får svar enten via SMS eller mail og så vidt muligt samme dag. Din tid er først booket endeligt, når du modtager en bekræftelse.

  Mit telefonnummer er Tlf. 30 64 50 24.

  Afbud

  Udebliver du fra en aftale, eller melder du afbud senere end kl. 19.00 dagen før den reserverede tid, så kan andre ikke gøre brug af tiden og derfor betaler du fuld pris, uanset årsagen til dit afbud.

  Afbud som meldes før kl. 19.00 dagen før, er derimod helt i orden og uden beregning! Blot ring eller send mig en besked med begrundelsen.

  Akut tid eller en anden end de viste tider?

  Hvis ingen af de listede tider passer dig, eller hvis du har akut brug for en samtale, så kontakt mig enten telefonisk eller via SMS på 30 64 50 24, så prøver jeg at finde en løsning hvis muligt.

  Priser og øvrige vilkår fremgår her

  Jeg passer på dine personlige data

  Når du skriver til mig via formularen her på siden, så er du sikker på, at dine data og besked sendes sikkert (indholdet krypteres, så det ikke kan åbnes af andre end mig). Jeg passer på dine data.

  For en ekstra sikkerheds skyld, vil jeg alligevel opfordre til, at du ikke inddrager for mange detaljer om din situation i mailen. Det tager vi, når vi ser hinanden første gang.

  Du finder mig på Hovedvagtsgade 6, 1.th., 1103 København K

  Hovedvagtsgade er en sidegade til Kongens Nytorv. Den løber mellem Kongen Nytorv og Ny Østergade – Lige ved D’Angleterre.

  Der er 3 minutters gang fra metroen på Kongens Nytorv, 2 minutter til Strøget og 15 minutters gang til Rådhuspladsen i København.

  Fra Østerport Station og Nørreport Station går der direkte metro med få minutters interval til Kongens Nytorv.

  Parkering

  …er ikke så nemt i Centrum af København. Det er dog som regel muligt at finde plads i Borgergade, Nyboder, eller i P-huset på Adelgade. Efter kl. 16.00 kan man ofte være heldig at finde plads på Hovedvagtsgade, men kom i god tid. Alternativt parker bilen længere væk og tag metroen til døren i stedet.