Bestil tid  – sådan gør du!

Ledige tider fremgår af kalender her på siden.

Send en besked via kontaktformularen. Angiv det ønskede tidspunkt for din terapi (som fremgår af kalenderen).

Du er også velkommen til at ringe eller SMS’e på tlf. 30 64 50 24.

Individuel terapi og coaching varer 60 minutter pr. session. Parterapi varer 90 minutter og Relationsterapi med 2 eller flere deltagere varer 75 minutter pr. session.

Kontakt formular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Ønsket Dato

Evt Ønsket tidspunkt (f.eks. 12.30)

Emne

Din besked

Se ledige tider her

Hvordan får du svar på bestilt tid?

Du modtager bekræftelse af bestilt tid hurtigst muligt. Du får svar enten via SMS eller mail og så vidt muligt samme dag. Din tid er først booket endeligt når du modtager en bekræftelse.

Mit telefonnummer er Tlf. 30 64 50 24.

Afbud

Udebliver du fra en aftale, eller melder du afbud senere end kl. 19.00 dagen før den reserverede tid, så kan andre ikke gøre brug af tiden og derfor betaler du fuld pris, uanset årsagen til dit afbud.

Afbud som meldes før kl. 19.00 dagen før, er derimod helt i orden og uden beregning! Blot ring eller send mig en besked med begrundelsen.

Akut tid eller en anden end de viste tider?

Hvis ingen af de listede tider passer dig, eller hvis du har akut brug for en samtale, så kontakt mig enten telefonisk eller via SMS på 30 64 50 24, så prøver jeg at finde en løsning hvis muligt.

Priser og øvrige vilkår fremgår her

Jeg passer på dine personlige data

Når du skriver til mig via formularen her på siden, så er du sikker på, at dine data og besked sendes sikkert (indholdet krypteres, så det ikke kan åbnes af andre end mig). Jeg passer på dine data.

For en ekstra sikkerheds skyld, vil jeg alligevel opfordre til, at du ikke inddrager for mange detaljer om din situation i mailen. Det tager vi, når vi ser hinanden første gang.

Du finder mig på Hovedvagtsgade 6, 1.th., 1103 København K

Hovedvagtsgade er en sidegade til Kongens Nytorv. Den løber mellem Kongen Nytorv og Ny Østergade – Lige ved D’Angleterre.

Der er 3 minutters gang fra metroen på Kongens Nytorv, 2 minutter til Strøget og 15 minutters gang til Rådhuspladsen i København.

Fra Østerport Station går linie 1 A med få minutters interval til Kongens Nytorv.

Parkering

…er ikke så nemt i Centrum af København. Det er dog som regel muligt at finde plads i Borgergade, Nyboder, eller i P-huset på Adelgade. Efter kl. 16.00 kan man ofte være heldig at finde plads på Hovedvagtsgade, men kom i god tid eller parker bilen længere væk og tag metroen til døren i stedet.