Bestil tid til terapi – sådan gør du!

Bestil tid til Individuel terapi, Parterapi og Relationsterapi i København her. Ledige tider fremgår af kalender længere nede på siden.

Brug kontaktformularen og angiv det ledige tidspunkt i kalenderen, som du ønsker at booke. Beskriv kort hvad du søger hjælp til.

Du er også velkommen til at ringe eller SMS’e på tlf. 30 64 50 24.

Varighed af sessionen

Individuel terapi og coaching varer 60 minutter pr. session. Parterapi varer 90 minutter og Relationsterapi med 2 eller flere deltagere varer 75 minutter pr. session.

Priser på terapi fremgår af Prissiden.

Terapi og COVID-19

Vi følger myndighedernes anbefalinger mht. hygiejne og reducering af smittespredning. Er du syg, bedes du flytte din aftale og ikke møde op i klinikken.

Håndvask og mundbind

Det anbefales at vaske hænder, når du ankommer til klinikken og før du går igen. Håndsprit forefindes både i venteværelset og i terapilokalet. Det er påkrævet af myndighederne at bruge mundbind i offentlige områder indendørs – derfor også hos os ved ankomst og ophold i venteværelse og på gange. I selve terapilokalet bruger vi ikke mundbind.

Mulighed for online terapi

Vil du helst ikke møde op fysisk, så er Online terapi også en mulighed. Læs mere om Online Terapi her.

Kontakt formular

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Ønsket Dato

  Evt Ønsket tidspunkt (f.eks. 12.30)

  Emne

  Din besked

  Se ledige tider her

  Hvordan får du svar på bestilt tid?

  Du modtager bekræftelse af bestilt tid hurtigst muligt. Du får svar enten via SMS eller mail og så vidt muligt samme dag. Din tid er først booket endeligt når du modtager en bekræftelse.

  Mit telefonnummer er Tlf. 30 64 50 24.

  Afbud

  Udebliver du fra en aftale, eller melder du afbud senere end kl. 19.00 dagen før den reserverede tid, så kan andre ikke gøre brug af tiden og derfor betaler du fuld pris, uanset årsagen til dit afbud.

  Afbud som meldes før kl. 19.00 dagen før, er derimod helt i orden og uden beregning! Blot ring eller send mig en besked med begrundelsen.

  Akut tid eller en anden end de viste tider?

  Hvis ingen af de listede tider passer dig, eller hvis du har akut brug for en samtale, så kontakt mig enten telefonisk eller via SMS på 30 64 50 24, så prøver jeg at finde en løsning hvis muligt.

  Priser og øvrige vilkår fremgår her

  Jeg passer på dine personlige data

  Når du skriver til mig via formularen her på siden, så er du sikker på, at dine data og besked sendes sikkert (indholdet krypteres, så det ikke kan åbnes af andre end mig). Jeg passer på dine data.

  For en ekstra sikkerheds skyld, vil jeg alligevel opfordre til, at du ikke inddrager for mange detaljer om din situation i mailen. Det tager vi, når vi ser hinanden første gang.

  Du finder mig på Hovedvagtsgade 6, 1.th., 1103 København K

  Hovedvagtsgade er en sidegade til Kongens Nytorv. Den løber mellem Kongen Nytorv og Ny Østergade – Lige ved D’Angleterre.

  Der er 3 minutters gang fra metroen på Kongens Nytorv, 2 minutter til Strøget og 15 minutters gang til Rådhuspladsen i København.

  Fra Østerport Station går linie 1 A med få minutters interval til Kongens Nytorv.

  Parkering

  …er ikke så nemt i Centrum af København. Det er dog som regel muligt at finde plads i Borgergade, Nyboder, eller i P-huset på Adelgade. Efter kl. 16.00 kan man ofte være heldig at finde plads på Hovedvagtsgade, men kom i god tid eller parker bilen længere væk og tag metroen til døren i stedet.