I perioden fra 9. juni til slutningen af august 2022 er klinikken lukket grundet sygdom (operation og restitution). Klinikken ventes at åbne igen fra 1. september. I perioden besvares henvendelser ikke. 

 

Her kan du bestille tid til terapi.

Du kan bestille direkte i booking formularen eller oprette dig med login, så du selv kan se dine fremtidige aftaler og ændre disse ved behov.

Din tid er booket, når du trykker “Godkend aftale og bestil tid” nederst i booking formularen. Du hører kun fra mig direkte, såfremt der er problemer med din modtagne booking. Ellers er din booking modtaget og jeg ser bare frem til at se dig.

Afbud

Afbud som meldes allersenest kl. 19.00 dagen før pr. sms til tlf. 30645024 er uden beregning.

Melder du afbud senere end kl. 19 dagen før eller udebliver du fra aftale, afregnes sessionen til fuld pris, da tiden er reserveret til dig og da jeg med kort varsel ikke kan nå at afsætte tiden til andre.

Via din side i booking systemet kan du selv aflyse indtil 48 timer før din tid.

Akut tid eller en anden end de viste tider?

Hvis ingen af de listede tider passer dig, eller hvis du har akut brug for en samtale, så kontakt mig enten telefonisk eller via SMS på 30 64 50 24, så prøver jeg at finde en løsning, hvis det er muligt.

Priser og øvrige vilkår fremgår her

Jeg passer på dine personlige data

Når du skriver til mig via formularen her på siden, så er du sikker på, at dine data og besked sendes sikkert (indholdet krypteres, så det ikke kan åbnes af andre end mig). Jeg passer på dine data.

For en ekstra sikkerheds skyld, vil jeg alligevel opfordre til, at du ikke inddrager for mange detaljer om din situation i mailen. Det tager vi, når vi ser hinanden første gang.

Parkering i København

I København er parkering ikke så nemt i Centrum. Parker evt. lidt længere væk omkring Kongens Nytorv, bag det Kongelige teater eller omkring Københavns Hovedbanegård og gå eller tag metro det sidste stykke vej. Nærmeste metrostation er enten Gammel Strand eller Rådhuspladsen.

Parkering i Nærum

I Nærum er parkering enkel lige uden for døren og gratis i 2 timer på pladsen ved Nærumvænge torv.