Her kan du bestille tid til terapi

Du kan bestille direkte i booking formularen eller oprette dig med login, så du selv kan se dine fremtidige aftaler og ændre disse ved behov.

Din tid er booket, når du har trykket  “Godkend aftale og bestil tid” nederst i booking formularen, samt har modtaget en automatisk bekræftelse på din bookning.

Såfremt der opstår problemer med din bookede tid hører du fra mig. Ellers er din booking modtaget og jeg ser bare frem til at møde dig.

Afbud

Får du brug for at melde afbud til en aftalt tid, bedes du i god tid og allersenest kl. 19.00 dagen før give besked pr. sms til tlf. 30645024. Overholdes denne tidsfrist er dit afbud uden beregning.

Melder du afbud senere end kl. 19 dagen før eller udebliver du fra en aftalt tid, afregnes sessionen til fuld pris. Tiden har måske i længere tid været reserveret til dig og det er ikke muligt for mig med kort varsel at afsætte tiden til andre.

Via din side i booking systemet kan du selv aflyse indtil 48 timer før din tid.

Akut tid eller en anden end de viste tider?

Hvis ingen af de listede tider passer dig, eller hvis du har akut brug for en samtale, så kontakt mig enten telefonisk eller via SMS på 30 64 50 24, så prøver jeg at finde en løsning, hvis det er muligt.

Priser og øvrige vilkår fremgår her

Jeg passer på dine personlige data

Når du skriver til mig via formularen her på siden, så er du sikker på, at dine data og besked sendes sikkert (indholdet krypteres, så det ikke kan åbnes af andre end mig). Jeg passer på dine data.

For en ekstra sikkerheds skyld, vil jeg alligevel opfordre til, at du ikke inddrager for mange detaljer om din situation i mailen. Det tager vi, når vi ser hinanden første gang.

Parkering i Nærum

I Nærum – På Nærumvænge Torv er der altid ledige parkeringspladser. Du kan parkere gratis i 2 timer på pladsen.