Online terapi

Online terapi foregår via det online mødeværktøj, der hedder Zoom. Det er ikke svært at bruge og du og jeg kan både se og høre hinanden og have præcis den samme dialog og terapeutiske kontakt som ved et fysisk møde. Se udførlig instruktion nedenfor.

 • Terapi via nettet er bedst, hvis du har et sted derhjemme, hvor du kan sidde uforstyrret.
 • Det kræver at du har en PC eller Laptop med indbygget kamera, alternativt en Ipad eller i princippet kan Smartphone også bruges.

Hvis du ønsker terapi på denne måde, så udtryk det specifikt, når du henvender dig og bestiller tid.

En online terapisession er af samme varighed og pris som almindelige face to face sessioner. Du kan se priser og varighed for terapi sessioner her: pris og varighed

Betaling foregår via Mobile Pay til mobile Pay nr. 79820 i slutningen af sessionen

Skændes I ?
Aftal en tid i dag

Zoom på computeren

 1. I god tid før online mødet starter, bør du downloade Zoom til din computer. Du kan downloade her: zoom.us/support/download.   Du behøver ikke vælge “sign up” for at deltage i et indkaldt møde.
 2. I en separat mail vil du modtage specifikt link til vores møde, før den aftalte tid.
 3. Tryk på linket i den mail du modtager, hvor der står : “Join Zoom meeting” , når mødet starter. Når du klikker på linket åbnes Zoom-møde-rummet op. Tjek at din mikrofon og video-ikonet er slået til.
 4. Du kan også tilgå mødet ved at bruge dette link https://zoom.us og vælge Join meeting og her skrive møde-identiteten ind (de cifre der fremgår af mailen udfor: “Meeting identity”)

Zoom på mobilen

 1. Hent appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play og installer den.
 2. Du vil I en separat mail modtage link til online mødet.
 3. Luk mailen fra mig op på din telefon og tryk på linket, hvor der står “Join meeting”, når mødet skal finde sted. Herefter åbner Zoom automatisk, og du bliver taget direkte til mødet. Tjek at din mikrofon og billede er slået til. Find ikonerne for mikrofon og video når du er kommet ind i møderummet.

Alternativt kan du også klikke på ‘Join Meeting’ på startskærmen i Zoom og indtaste tallene til sidst i mødelinket.

Online terapi

Online terapi – terapi via computeren – er en god mulighed for at få terapeutisk hjælp, uden at du behøver at forlade dit hjem og komme fysisk tilstede hos mig i Nærum.

 • Det kan være, at du bor langt væk.
 • Det kan være, at du af helbredsmæssige eller psykiske årsager ikke kan forlade dit hjem for at møde op i min praksis
 • Det kan være, at I er 2 personer – enten et par , eller en mor og en datter el.lign, der skal deltage fra hvert sit sted i verden eller i landet

så er et virtuelt terapi-møde en god mulighed for at mødes alligevel.

Vi ses online!

Har du ikke allerede bestilt tid, så gør det her