Relationsterapi

Relationsterapi er for dig, der oplever problemer i dine relationer til dine nærmeste. For dig eller jer, som har lyst til at vedligeholde, rette op på, styrke eller blive klogere på relationen.

I Relationsterapi får I hjælp til at genvinde respekten og den gode dialog og til at få sat ord på det, der er svært imellem jer.

En dybdegående og lærerig dialog

I Relationsterapi er der en anden “voksen” (terapeuten) til stede, der kan hjælpe med at følelser bliver rummet, og oplevelser bliver delt og udtrykt på en konstruktiv og opbyggende måde. Samtidig bliver der plads til reaktionerne på det nye, der kommer frem i samtalen.

I får plads til at komme i dybden med de vilkår og problemer, der er imellem jer i dag. Og der bliver plads til at kigge med friske øjne på barndommen /opvæksten eller de tidligere hændelser i forholdet.

Hvorfor Relationsterapi kan være nyttigt

Når væsentlige relationer går i hårknude, så bruger vi uendelig megen energi på dem.

De fleste mennesker vil meget gerne have et godt forhold til deres børn og til deres forældre. Det er vigtige, betydningsfulde relationer og de skal helst bare fungere.

De fleste mennesker, der kommer i Relationsterapi hos mig har i lang tid, måske livet i gennem – sloges med forholdet til den forældre eller den datter eller søn, som de kommer her sammen med.

Måske har du også bemærket, at selv om du har forsøgt at tage en dialog om det vanskelige familieforhold, så er det svært at arbejde konstruktivt og uvildigt med en relation, som du selv udgør halvdelen af.

Der vil uværgeligt være blinde pletter og situationer, hvor du eller den anden bliver for såret til at reagere optimalt. Og så starter det uhensigtsmæssige mønster, I gerne vil til livs.

Lad os tage en snak om jeres behov

Jo før I kommer igang, jo hurtigere bliver relationen god igen.

Se ledige tider og book jeres tid til Relationsterapi her.

Har I spørgsmål er I også velkomne til at ringe først på tlf 30 64 50 24.

Skilsmisseterapi, terapi før eller efter skilsmisse

Det arbejder vi med i Relationsterapi

I terapien kigger vi på og arbejder med de handlinger og afledte følelser, som spiller sig ud imellem jer. Hvordan de påvirker jer hver især. og hvad I har brug for for at kunne reagere anderledes.

Vi kigger også på, hvorfor jeres relation med styrker og svagheder er som den er, med baggrund i jeres fælles og individuelle historik. Vi ser på den familiehistorik, der måtte forefindes med betydning for de måder, I reagerer på i dag. Vi tager os god tid, når vi taler. På den måde får de følelser, der opstår god plads.

Vi arbejder med, hvordan I kan forbedre og styrke relationen mellem jer fremover. Og ligeledes hvordan I overvinder det, som har gjort det vanskeligt for jer frem til nu.

Sammen eller hver for sig i terapi

Relationsterapi rykker allermest, når begge parter deltager aktivt. Men er det af den ene eller anden grund ikke muligt, så kan du komme et langt stykke vej ved bare at arbejde med din andel af relationen. Du bliver klogere på dig selv og dine egne reaktioner og det er jo halvdelen af forholdet.

Du kan altså enten gå alene (individuel psykoterapi med fokus på relationen) eller sammen med den, som relations-problematikken handler om – fælles Relationsterapi, f.eks. mor og datter terapi.

Relationsterapi kan enten være:

Det mest almindelige:

– Mor/Datter eller Mor/Søn-terapi

– Far /Datter eller Far/Søn-terapi

– Relationsterapi mellem fraskilte ægtefæller ( Skilsmisseterapi )

Men det kan også være:

– Søskendeterapi

– Ven/Veninde-terapi

Udtalelser fra klienter

Klippekort til terapi

Med et klippekort betaler du på forhånd

for et antal sessioner og får rabat på prisen.