Mor og datter terapi –  for jer, der har det svært med jeres voksne mor og datter forhold.

Mor og datter terapi er til for at hjælpe jer, hvis I som rigtig mange andre mødre og døtre, oplever at relationen er svær at være i. Forholdet mellem dig og din mor – eller dig og din datter fungerer ikke optimalt. Det fylder på en vanskelig måde og tager for megen energi, både når I er sammen og når I er hver for sig.

I kan sandsynligvis ikke undvære hinanden. I er trods alt i familie og I betyder måske også meget i hinandens liv.

Men I kan ikke selv få hul på problemet. Måske er det svært at sætte nødvendige grænser og  svært at mærke, at den anden virkelig holder af dig. Måske fungerer dialogen heller ikke.

Derfor bliver forholdet ved at være svært. Og måske netop derfor har I brug for hjælp.

Bestil tid

Få hjælp med mor og datter terapi

Spild ikke mere dyrebar tid på konflikter, frustrationer og misforståelser!

Gå i mor og datter terapi sammen. Det kræver ofte en ret begrænset indsats og har så stor effekt.

Det kræver en vis portion mod af jer begge, at arbejde med jeres mor og datter forhold på en anderledes måde (ved hjælp af samtale med en terapeut), men udbyttet bliver også et helt andet, end I selv er i stand til at opnå.

Gennem mor og datter terapi taler vi om det, der er svært for jer i forholdet til hinanden – også det, der normalt er svært at sætte ord på.

Vi kommer bag om problemet på en måde, I nok aldrig selv har turdet eller lykkedes med.

Vi kan tale om svigt, om glæder, og minder og nutidige behov. I får lejlighed til at udtrykke det savn I måske har, eller den vrede, der ligger mellem jer, de grænser og de ønsker I har for forholdet. Og I får hjælp til at blive hørt rigtigt af den anden, uden at det ender i konflikt eller misforståelser.

Den kærlige intension, der ligger bag jeres forsøg på at nå hinanden bliver tydeligere. Og vi kommer i dybden med jeres problemer på en kærlig og respektfuld måde.

Det bidrager alt sammen til at rense luften og få et bedre afsæt for fremtiden i jeres forhold.

Udbyttet af mor og datter terapi er ofte stort og kan bl.a. omfatte :

 • et mere åbent og ærligt forhold,
 • nemmere dialog om udfordringerne, når de opstår i fremtiden
 • større tillid og større forståelse for følelser og handlinger
 • større gensidig respekt
 • mere kærlighed
 • mere lyst til samvær
 • afsmittende effekt på egen trivsel i det hele taget
 • bedre familie-relation også til andre familiemedlemmer

Der er tale om en investeringen, der kan få betydning for resten af jeres liv sammen.

Kontakt mig her  hvis I har brug for hjælp med jeres forhold

Se også artikel fra Femina:  3 eksperter: derfor har mange af os et kompliceret forhold til vores mor

Udtalelser fra klienter

Klippekort til terapi

Med et klippekort betaler I på forhånd

for et antal sessioner og får til gengæld det hele til en lavere pris.

se mulighederne her

Ofte stillede spørgsmål:

Hvem er mor og datter terapi for?

 • Mor og datter terapi er for jer, der har det svært med jeres voksne mor og datter forhold. Et forhold der ikke fungerer tager alt for megen energi. Som mor og datter har I en meget vigtig og som udgangspunkt dyb relation til hinanden. Når den går i stykker eller bliver smertefuld er det som regel meget belastende. Relationen er svær og koster kræfter, både når I er sammen og når I er hver for sig.

Hvad kan vi forvente at få ud af mor og datter terapi?

 • Der er tale om en investeringen, der kan få betydning for resten af jeres liv sammen. Mødre og døtre der har været i terapi her melder om mere åbene og ærlige forhold, nemmere dialog om udfordringerne, når de opstår. Desuden større tillid og større forståelse for den andens følelser og handlinger, større gensidig respekt og ikke mindst mere kærlighed og mere lyst til samvær. Det forbedrede forhold smitter både af på den individuelle trivsel og på forholdet til andre familiemedlemmer.

Hvor lang tid varer mor og datter terapi?

 • Hver enkelt session varer 75 minutter. Og I vil opleve at gå herfra med noget at tænke over efter hver session. Det plejer at være ret intenst og meget berørende at tage del i et mor og datter terapiforløb. Ofte sker der så meget på relativt kort tid, at det er de færreste forløb der varer mange gange. 3-8 gange er mest normalt, men en del har kun brug for ganske få sessioner.