EFT Parterapi

Psykoterapeut København ://EFT Parterapi
EFT Parterapi2018-11-07T10:20:21+02:00

EFT Parterapi er en meget kærlig, rummelig og empatisk form for Parterapi, der har fokus på den trygge tilknytning.

Billede tale sammen

Med EFT-parterapi  kommer I til at genfinde hinanden gennem forståelsen og ikke gennem kamp om rigtigt og forkert.

EFT Parterapi har fokus på at identificere de fastlåste mønstre, som har bragt jer hertil. Vi ser også på de tilknytningsrelaterede følelser, der er i spil, og som kommer i klemme i det mønster, I kæmper med.

Fastlåste mønstre i et parforhold er ofte udsprunget af umødte følelser og behov, som fører til handlinger, der bringer jer mere og mere på afstand af hinanden. Det er forfærdelig hårdt at miste kontakten med sin partner på den måde og derfor arbejder vi i EFT-parterapi også på at ophæve den negative spiral.

Gennem EFT-parterapi sigter vi på at genopbygge en tryg tilknytning og et stærkt bånd imellem jer. Det er netop denne terapiform kendt for at have den højeste succesrate med.

Et EFT Parterapi-forløb, vil give jer klarhed over jeres helt særlige afsæt, jeres baggrund og jeres ønsker for forholdet, samt hjælpe jer med at føre disse ønsker ud i livet sammen på et meget tryggere grundlag.

En tryg tilknytning

En tryg tilknytning mellem dig og din partner er essentiel for jeres trivsel som par.

At kunne være den du er og kunne give udtryk for dette og samtidig trygt kunne forvente, at din partner er der for dig. Det skaber sikkerhed og ro i forholdet. Det beroliger nervesystemet og skaber overskud til at møde verden udenfor forholdet.

At din partner forsøger at forstå den måde, du forstår dig og dine behov på og at din partner er i stand til at række ud og være din støtte. når du får det svært. Det er det, som de allerfleste mennesker ønsker af den, de har valgt at dele livet med. Og det er det vi arbejder på i EFT parterapi.

At genskabe et trygt fundament, hvorpå jeres kærlighed igen kan finde fodfæste.

Når I starter i EFT-parterapi

Rigtig mange par er – når de starter i parterapi – et godt stykke væk fra den gode måde at være sammen på. Med andre ord har mange det rigtig svært, når de møder op den første gang i parterapi. Det er helt normalt for et forhold i krise.

I EFT-parterapi er der ikke særlige forventninger til jer, ud over at I begge vil arbejde for forholdet. Resten hjælper jeg jer med.

For de allerfleste par med udfordringer er parterapi en væsentlig hjælp og en god  investering, der giver afkast resten af livet. Det vil uundgåeligt påvirke både dig og din partner individuelt, forholdet som helhed og sandsynligvis også smitte positivt af på den øvrige familie omkring jer (ikke mindst jeres evt. børn).

Høj succesrate

Succesraten ved EFT Parterapi er meget høj sammenlignet med andre parterapiformer. 70-75% af parrene, der går i EFT Parterapi oplever, at de bestående kriser løses og tæt på 90 % af alle par melder, at de oplever varige forbedringer i relationen efter endt forløb. Det er mere end ved andre kendte terapiformer.

Metoden er evidens-baseret og der forskes løbende i videreudvikling og fordybning samt effekt af denne.

Alle typer parforhold kan have gavn af EFT Parterapi.

EFT parterapi, Emotionsfokuseret terapi for par

Forhold med utroskab, forhold der har været ramt af traumer, forhold med og uden børn, nye forhold og gamle forhold og også forhold, der er tæt på at gå i stykker og hvor I næsten har givet op, kan have gavn af EFT parterapi.

Lyder det interessant og som noget for jer? Så kontakt mig her for nærmere aftale.

Varighed og indsats fra jer

EFT-Parterapi-forløb strækker sig almindeligvis over 8 til 15 sessioner hen over en tidsperiode på 3-12 måneder. Nogen gange mere, og nogen gange mindre. Det afhænger af jeres ståsted og karakteren af problemer og udfordringer, som I kommer med.

Det er jer, der suverænt bestemmer, hvornår I vil stoppe. Det er jer, der kan mærke, hvornår I har fået hjælp nok.

Min anbefaling er altid, at I beslutter jer for at gå i et intensivt forløb, med en session allerhelst hver 14. dag.

Succesraten er højest på denne måde. I risikerer nemlig at skulle starte om og om igen, hvis I mellem hver session har tabt færten af det gode par-spor, ved at vente for længe mellem hver session.

I sidste ende bliver det billigere og bedre for jer, med et kort interval mellem sessionerne.

Har I overvejelser omkring økonomien, så kan jeg anbefale jer at købe et klippekort til parterapi. Det vil dels holde jer til ilden og dels spare jer en del rent økonomisk.

Læs evt mere om at gå i Parterapi her.

Se evt.  video med Dr. Sue Johnsson, der beskriver EFT parterapi (engelsksproget – findes her på siden).

Med venlig hilsen

Psykoterapeut Anne-Marie Jensen – Parterapi København

EFT- Parterapeut. Tilknyttet Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi

 

Dansk Psykoterapeutforening

Bestil tid her
Ring tlf.30 64 50 24

Hvad er EFT Parterapi ?

Video med Sue Johnsson

Klippekort

Billede af klippekort til psykoterapi

Mor og datter forholdet. Artikel fra Femina maj 2016
Psykoterapeutisk Brevkasse

BrevkasseFå svar på det du slås med, her!