Kontakt

Psykoterapeut København :/Kontakt
Kontakt2019-01-08T20:25:50+02:00

Kontaktformular:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Ønsket Dato (yyyy-mm-dd)

Evt Ønsket tidspunkt (f.eks. 12.30)

Emne

Din besked

Bestil tid med det samme – sådan gør du!

Ledige tider fremgår af kalender her på siden.

Hvis du ønsker at bestille en ledig tid, så send en besked via kontaktformularen. Angiv det ønskede tidspunkt.

Du er også velkommen til at ringe eller SMS’e på tlf. 30 64 50 24.

Individuel terapi og coaching varer 60 minutter pr. session. Parterapi  og relationsterapi med 2 eller flere deltagere varer 90 minutter pr. session.

Akut tid eller en anden end de viste tider?

Hvis ingen af de listede tider passer dig, eller hvis du har akut brug for en samtale, så kontakt mig enten telefonisk eller via SMS, så prøver jeg at finde en løsning hvis muligt.

Hvordan får du svar på bestilt tid?

Du modtager bekræftelse af bestilt tid hurtigst muligt. Du får svar enten via SMS eller mail og så vidt muligt samme dag. Din tid er først booket endeligt når du modtager en bekræftelse.

Mit telefonnummer er Tlf. 30 64 50 24.

Afbud

Udebliver du fra en aftale, eller melder du afbud senere end kl. 19.00 dagen før den reserverede  tid, så kan andre ikke gøre brug af tiden og derfor betaler du fuld pris, uanset årsagen til dit afbud.

Afbud som meldes før kl. 19.00 dagen før, er derimod helt i orden og uden beregning! Blot ring eller send mig en besked med begrundelsen.

Priser og øvrige vilkår fremgår her

Jeg passer på dine personlige data

Når du skriver til mig via formularen her på siden, så er du sikker på at dine data og besked sendes sikkert (indholdet krypteres så det ikke kan åbnes af andre end mig.  Jeg passer på dine data.

Jeg anvender ligeledes krypteret mail, når jeg skriver tilbage dig. Det betyder, at du skal låse mailen op med en angivet kode, for at kunne modtage beskeden fra mig.  Af mailen jeg sender dig vil fremgå den kode, du skal benytte. Det er ikke svært bare anderledes 🙂 – og desuden et krav som alle sundhedspersoner skal opfylde fra 1. januar 2019.

Ledige tider:

Har du været tilfreds med din terapi?

Vil du hjælpe mig med at sprede budskabet?

Skriv en anmeldelse på Google her