Privatlivspolitik

Psykoterapeut København ://Privatlivspolitik
Privatlivspolitik2018-12-21T09:52:23+02:00

I det følgende kan du læse hvordan dine persondata behandles på dette site og i min praksis. Alle data, der kan henføres til dig falder under betegnelsen Persondata.

Jeg bestræber mig i alle henseender på at passe godt på dine data. Du har forskellige muligheder for indsigt og kontrol over disse data. Læs mere nedenfor

Data ansvarlig

Open4change.dk er ejet og drevet af Psykoterapeut Anne-Marie Jensen, klinikadresse: Hovedvagtsgade 6, 1. th. 1103 København K.

webstedsadresse: http://open4change.dk.

 

Sitet har sikkerhedssertifikat (SSL- certifikat) installeret.

 

Hvilke personlige data jeg indsamler og hvorfor

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre den service og det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har opgivet disse oplysninger ved registrering, tidbestilling, køb eller mundtligt i sessionerne.

Når du kontakter mig via kontaktformularer på hjemmesiden, indsamler jeg de data, der er relateret til din henvendelse, så som

  • telefonnummer,
  • mailadresse
  • hvad henvendelsen drejer sig om
  • ønsket terapi-tid

Disse oplysninger anvender jeg til identifikation og for at kunne besvare din henvendelse og kunne kontakte dig, såfremt det bliver nødvendigt i forløbet (aflysning eller ændriger i aftalte tider, f.eks.).

Jeg opbevarer aftalte sessionstider både fremadrettet og bagudrettet, for at holde rede på aftaler og evt. brugte tider på klippekort.

Du kan til en hver tid bede om at få dine data slettet (bortset fra de data, der er lovpligtige at opbevare, så som regnskabsdata, kvitteringer, fakturaer, mobilepay handlinger o.a. lovpligtigt).

Kommentarer til blogindlæg og artikler m.m.

Når du skriver kommentarer til blogindlæg på webstedet, gemmes data, som du skiver i kommentarformularen. Din IP-adresse og browserens user agent string opbevares også af websitet for at hjælpe med at opdage og fjerne spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan automatisk leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit Gravatar profilbillede (såfremt du har sådan et) være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Referencer

Kundereferencer gengives kun med navn her på sitet, såfremt du udtrykkeligt har indvilget i dette, feks. ved at oprette din kommentar som et google review, et facebook review eller et Linkedin review, eller personligt har meddelt mig dit samtykke. I alle andre tilfælde anonymiseres feedback, før det opslåes på siden. Du kan til en hver tid bede om at få dit review fjernet, såfremt du måtte ønske det.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på mit websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Sådan sletter du cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Jeg anvender Google analytics som opsamler oplysninger om besøgte sider og undersider på sitet til brug for statistiske målinger.

Videregivelse af data

Dine data sælges aldrig til 3. part og jeg indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger. Jeg har som Psykoterapeut MPF tavshedspligt i forhold til det, du fortæller mig om dig.

Websitet https://open4change.dk er lavet i WordPress.org og WordPress i sig selv deler ikke data med andre.

For at kunne drive et website og en praksis er det nødvendigt at samarbejde med eksterne web-hosting tjenester og andre underleverandører. til systemvedligeholdelse, e-mail service, mv. Disse samarbejdspartnere kan få adgang til data fra websitet i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenester og services. På websitet opbevares ingen personhenførbare eller personfølsømme data. 

Jeg har databehandleraftale med sitets web-host, Siteground. Find denne aftale her: databehandleraftale med Siteground

Websitet benytter Akismet wordpress plugin (https://akismet.com/) som forsvar mod spam på websiden. Ifølge Akismets hjemmeside: “The only information sent to Akismet when a comment is tested for spam is information that the commenter provided: their name, email address, site URL, and comment (plus other non-personal information like the current time, etc.). This information is not transferred to any non-Akismet servers, but we cannot guarantee in which country it will be processed. To that end, we have signed model contract clauses with our Irish subsidiary that cover the transfer of data in and out of the EU for processing.

Jeg anvender Google Analytics til generel besøgsstatistik og performance vurdering for hjemmesiden.

Kontaktformularer på websitet  er krypterede således at afsendelsen fra sitet til min mailboks er krypteret hele vejen. Kontaktformularen  understøttes af et plugin “Contact Form 7”, (læs deres privatlivspolitik her: https://contactform7.com/privacy-policy/)

Mail

Jeg anvender pr. 22/12-2018 Protonmail som mailsystem og Amazon som mail-server til håndtering af udgående og indgående mails. Begge systemer har en høj sikkerhed.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du besøgte det andet websted direkte.

Disse websteder (som er uden for min kontrol) indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer måske ekstra tredjeparts sporing, og overvåger måske din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på deres websted.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar på webstedet, bliver kommentarer og deres metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Klientdata fra terapiforløb, (samt relateret mailkorrespondance) slettes senest 5 år efter sidste kontakt ihht. anbefaling fra Dansk Psykoterapeutforening.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har ret til at vide hvordan dine personlige data behandles. Du kan til enhver tid bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter dog ikke data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

I særlige tilfælde optages efter forudgående skriftlig aftale med dig enkelte videosekvenser af terapisessioner (parterapi udelukkende). Når dette sker vil du altid være informeret og på forhånd have givet dit samtykke på skrift og mundtligt. Dit samtykke kan altid tilbagekaldes af dig. Optagelser anvendes som aftalt til min kvalitetssikring af arbejdet, samt i enkelte tilfælde til supervision på mit arbejde. Optagelserne slettes igen hurtigst muligt efter anvendelsen og udleveres ikke til andre.

Hvis du har skrevet kommentarer til blogindlæg, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data, vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os.

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelser over behandlingen af dine data til Datatilsynet.

Ønsker du at kontakte mig vedr. anvendelse eller opbevaring af dine data kan du kontakte mig her: Kontakt Anne-Marie Jensen