[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”3_4″ last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]Velkommen til min blog om livet som menneske i stadig udvikling

Her vil du finde beskrivelser af både parforholds-relaterede emner, indlæg om personlig udvikling og nogen gange noget om forældrerollen.

Jeg trækker både på erfaring, viden og personlige oplevelser i de indlæg du vil finde her på siden, og indimellem vil jeg henvise til andre sider, f.eks. til www.skilsmisseklar.dk, hvor jeg er brevkasseredaktør (på spørgsmål om skilsmisse og parforhold).

Du vil også finde referencer til andre dele af min hjemmeside www.open4change.dk, hvor du også kan læse lidt om, hvad jeg laver og hvilke ydelser jeg udbyder.

Jeg håber du får lyst at følge mine skriverier! Det ville glæde mig.[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_recent_posts layout=”default” columns=”1″ number_posts=”4″ cat_slug=”” exclude_cats=”” thumbnail=”yes” title=”yes” meta=”yes” excerpt=”no” excerpt_length=”20″ strip_html=”yes” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/fusion_recent_posts][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]