Jeg er forelsket i en anden !

Psykoterapeut København ://Jeg er forelsket i en anden !

Jeg er forelsket i en anden !

Forelskelse får mennesker til at gøre de skøreste ting.
Jeg har i marts måned talt med en del kvinder og mænd, der stadig har det svært efter julefrokosttiden tilbage i december.

Mange mennesker bliver hvert år ramt efter at en julefrokostflirt har drejet deres blik væk fra konen, manden eller kæresten derhjemme og hen på en helt sikkert sød og fantastisk kollega.

Forelskelse får mennesker til at droppe deres familie og gå efter drømmen om den helt store og evige kærlighed.
Men forelskelse er i virkeligheden blændværk. Forelskelse føles dejligt og livgivende og lækkert, men det er ikke kærlighed.

Da forelskelse for det meste OGSÅ er starten på rigtig kærlighed, så tror nogle mennesker derfor, at forelskelse er det samme som ægte kærlighed.

Det er det ikke!!

Forelskelse er en biokemisk reaktion, et urgammelt instinkt, som mennesker har brug for, for at finde den, de har lyst til at formere sig med.

De sider af os selv, vi ikke har særligt god forbindelse til, bliver  særligt tiltrækkende, når vi ser dem hos andre  – det kaldes også projektion af egne skyggesider. ( læs evt mere om projektion her  eller læs mere om Skyggesider her.

Måden DU tror det andet menneske ser dig på, måden du får dig til at føle sammen med den anden er i virkeligheden, det forelskelse er. Det er en spejling du laver af dig i den anden.

Er det lidt svært at forstå? Så læs eksemplet her:

Hvad med dig?

Er du i tvivl om, hvilken have du vil vande? Og er du godt igang med at forlade det hele – familie og hus og hjem – til fordel for en forelskelse ? Så var det måske en ide at få lidt hjælp til at se klart, før du beslutter dig og meddeler hende eller ham derhjemme: “Jeg er forelsket i en anden”.

Du kan få min hjælp så let som ingenting – bare kontakt mig her, så finder vi en tid.

Læs evt. også lige  “Utroskab koster” – om hvorfor du ikke vil spilde dit liv på at være utro!

By |2018-04-03T11:30:51+02:00april 3rd, 2018|Categories: Personlig udvikling|

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.